Ölüm yolunda feci kaza! Tır şoförü vefat etti

Gündoğmuş’ta adı ölüm yoluna çıkan Güneycik Mahallesi’nde son dönemde peşe peşe yaşanan kazalardan biri daha meydana geldi. Tomruk yüklü tır şoförü yaşanan feci kazada vefat etti.

Ölüm yolunda feci kaza! Tır şoförü vefat etti

Kaza, Gündoğmuş ilçesi Güneycik Mahallesi'nde Toprak Tepe mevkiinde yaşandı. Gündoğmuş'tan Akseki Karayolu istikametine seyir halinde olan tomruk yüklü tır, Toprak Tepe mevkiinde frenlerin tutmaması sonucu virajı alamayan 41 AIR 953 plakalı TIR yol kenarındaki tepeye çarptı. Kaza sonucu kolu kopan ismi öğrenilemeyen şoför olay yerinde vefat etti.  

banner111

Aynı bölgede geçtiğimiz aylarda da kamyonun hurdaya döndüğü kazada araç sürücüsü Mehmet Yıldırım olay yerinde 7 yaşındaki oğlu Murat Doğan Yıldırım ise kaldırıldığı hastanede vefat etmişti. Kamyonda yüklü çok sayıda koyunda telef olmuştu. Acil kaçış rampası olmayan dik rampalı yolda tomruk yüklü kamyonun cenaze aracına çarpması sonucunda bir kişi önceki ay yaralanmıştı.

1 YILDA 6 KAZA

Kaza yerinde inceleme yapan İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, "Sadece son 1 yıl içinde 6 kaza oldu. Sadece bir kaza dışında hepsi ölüm sonuçlandı. Ölüm yolu olarak geçen bu yola ilk etapta acil olarak 2 acil kaçış rampası yapılıp daha sonra güzergah değişikliğine gidilmesi gerekiyor" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83