Otobüs terminalinde asayiş uygulaması

Antalya polisi, şehirlerarası otobüs terminalinde asayiş uygulaması yaptı.

Otobüs terminalinde asayiş uygulaması
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Narkotik Şube Müdürlüğü, Bomba İmha Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Foto-Film Şube Müdürlüğü ekipleriyle şehirlerarası otobüs terminalinde uygulama gerçekleştirildi. 

33 kişilik ekiple yapılan uygulamada, 118 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Uygulamada, Suriye uyruklu A.S.’nin hırsızlık suçundan arandığını, Ö.Ş. isimli şahsın kimliğindeki fotoğrafın resmi belgede oynama olabilecek şekilde değiştirildiği, beyanlarına göre Afgan uyruklu olduğu anlaşılan iki şahsın herhangi bir resmi belge ibraz edemediklerini belirleyen ekipler, şahısları gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili birimlere teslim etti.

Otogar çalışanı 25 kişinin güvenlik, otopark kısmındaki 63 aracın plaka sorgulamaları yapıldığı, otogar emanet bölümü ile gelen ve giden otobüslerde bomba ve narkotik köpekleri marifeti ile aramalar yapıldığı, suç ve suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğünce huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83