Şaka gibi! Öz abisi, 13 yaşındaki kardeşine tecavüz etmiş

Esra Erol'un dün yayınlanan programında şok bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce annesine tecavüz ettiğini öğrendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şaka gibi! Öz abisi, 13 yaşındaki kardeşine tecavüz etmiş
Antalya'da yaşayan ve hiç görmediği annesini bulmak için dün bir televizyon programına katılan 26 yaşındaki H.C'nin tecavüz sonucu dünyaya geldiği iddia edildi. Canlı yayına bağlanan H.C.'nin annesi K., henüz 13 yaşındayken o dönem 15 yaşındaki öz ağabeyi M.E.'nin kendisine tecavüz ettiğini, bu birliktelikten de H.C.'nin dünyaya geldiğini anlattı.

Olayın ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tecavüz iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Canlı yayına telefonla bağlanan biyolojik anne, 13-14 yaşlarında, kendime sahip çıkamadım, sana nasıl sahip çıkayım. Sana kapım her zaman açık ama ben lenf kanseriyim. Psikolojim bozuk benim. Babam seni çöpe atmadı. Hastayım gelemem" dedi.

Çocukken öz ağabeyi Mevlüt Eke tarafından tecavüze uğrayan Kezban Hanım'ın bu birlikteliğinden H.C.'nin dünyaya geldiği öğrenildi. Henüz 13 yaşında olduğu ve ailenin bu konunun üstünü örtmek için H.C.'yi evlatlık vermek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

ŞOKA GİRDİ

Gerçeği öğrenen H.C. "Siz nasıl insanlarsınız, hem sizden hem kendimden utanıyorum" diyerek şokta olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83