SON ANDA KURTULDU

Antalya'da bir motosiklet, Manavgat Köprüsü girişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrilerek sürüklendi. Bu sırada köprünün bozulan kaldırım parkelerini yapan bir belediye çalışanı ise ezilmekten son anda kurtuldu

SON ANDA KURTULDU
Edinilen bilgiye göre, İbrahim Sözen Caddesi'nde Manavgat köprüsüne doğru seyir halindeki Cafer Polat’ın kullandığı 34 FZ 360 plakalı motosiklet, köprüye yaklaşırken, sağ şeritte bulunan bir otomobilin köprü girişinde aniden sol şeride geçmesi ve sürücünün önündeki otomobile çarpmamak için direksiyonu kırması sırasında devrildi. Devrilen motosiklet sürücüsüyle birlikte sürüklenerek köprü girişinde bozulan yaya kaldırımında çalışmakta olan Antalya Büyükşehir belediyesi personeli ve üzerinde harç bulunan el arabasına çarptı. Kazada uzun süre sürüklenen motosiklet sürücüsü Cafer Polat, başındaki kask sayesinde, belediye çalışanı ise kendisini ani bir refleksle kenara atarak kazayı ucuz atlattı.
Kazanın ardından kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen olay yerinden hızla uzaklaşan, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen beyaz renkli otomobilin arandığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83