Talihsiz vaka! Zayıflamak isterken canından oldu

Balıkesir'de mide küçültme ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Fuat Çubuk hayatını kaybetti.

Talihsiz vaka! Zayıflamak isterken canından oldu
150 kilo olduğu ve kilolarından rahatsız olduğu öğrenilen Fuat Çubuk mide küçültme ameliyatı olmak istedi. Balıkesir'de bir hastanede bıçak altına yatan Çubuk başarısız geçen ameliyat sonrası rahatsızlandı.  

44 yaşında ve Alanyada kendisini tanıyan herkesin çok sevdiği Fuat Çubuk,  İlk mide küçültme (sleeve gastrektomi yani tüp mide) ameliyatını 2 yıl önce Antalya'da oldu. Önceleri 30-40 kilogram zayıflamış ancak sonra kilo almaya tekrar başladı. Sonuçta verdiği kiloları fazlası ile geri alarak 150 kilonun üzerine çıktı.

İkinci kez ameliyat ile zayıflama kararı veren Çubuk,  bunun için Balıkesir Devlet Hastanesi'nde bu ameliyatı yapan bir doktora başvurdu. Çubuk Balıkesir Devlet Hastanesi'nde  7 Nisan 2017 Cuma günü ameliyat edilerek farklı bir zayıflama ameliyatı (gastrik bypass) yapıldı. Çubuk sonra Alanya'ya döndü. 13 Nisan 2017 Perşembe günü karnında ağrı hisseden Çubuk, ağrı kesici aldı. Ertesi gün karın ağrısı artınca Alanya Başkent Hastanesi'ne başvurdu. Serum tedavisi sonrası evine gönderildi. Aynı gecenin sabahı kötüleşince 112 ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orada 2 saat civarında bekledikten sonra Çubuk Anadolu Hastanesi ambulansı ile alındı. Hastada akut karın tablosu ve buna bağlı septik şok tablosu saptandı. Cerrahi yoğun bakıma alınarak tüm tetkikleri ve gerekli tedavileri yapıldı. Aynı gün gece ameliyata alındı. Mide ile bağırsak arasına atılan dikişlerin açıldığı ve buna bağlı karın içi sepsis olduğu saptandı. Gerekli müdehale yapılarak cerrahi yoğun bakımda takibe alındı. Çubuk, içinde bulunduğu septik şok tablosundan çıkamayarak 17 Nisan'da saat 02.10'da vefat etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83