Tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşeti yaşatan eski enişte tutuklandı

Antalya'da tekerlekli sandalye ile geldiği adliye önünde eski kayınbiraderini bacağından tabanca ile yaralayan şahıs ve ona yardım eden arkadaşı tutuklandı. Yaralının ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşeti yaşatan eski enişte tutuklandı

Olay, dün saat 10.30 sırasında Meltem Mahallesi İsmail Baha Sürelsan Caddesi, adliye arka girişinde meydana geldi. Eski eşi Onur D. tarafından daha önce pompalı tüfekle kolundan yaralanan Güllü Akman, babası Süleyman Akman, kardeşi Bilal Akman, yaralama davasının görüldüğü adliye çıkışında tabancalı saldırıya uğradı. Bir olaydan yaralı olduğu için tekerlekli sandalyeyle adliyeye gelen Onur D., Bilal Akman'ı bacağından vurdu. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Adliye polisi, silah sesleri üzerine dışarı çıktı ve Onur D.'yi elinde silahla cadde ortasında gördü. Polisin, "teslim ol" çağrısına karşı gelmeyen şahıs ve yanındaki arkadaşı gözaltına alındı.
Bacağından yaralanan Bilal Akman ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahıs tedavisinin ardından taburcu edildi. Kayınbiraderine dehşeti yaşatan eski enişte ve ona yardım eden arkadaşı Ramazan A. ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83