UYAN DEVRİM UYAN!

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavisine devam edilen TTA Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Devrim Arslan’ın (47), aradan hafta geçmesine rağmen uyanamadı.

UYAN DEVRİM UYAN!

 Beyin kanaması geçiren Arslan’ın tekrar sağlığına kavuşabilmesi için ailesi, arkadaşları ve yakın dostları hastane de toplanarak dua ettiler

banner111
Geçen hafta pazar günü 2 motosikletin çarpışması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edilen TTA Motosiklet Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Devrim Arslan, 1 hafta geçmesine rağmen uyanamadı. Geçtiğimiz Pazar günü saat 17.30 civarında Türkler’de 2 motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Kazada Sami Devrim Arslan ile ters yönden gelen diğer motosikletin sürücüsü Ahmet Çiftçi (20) ağır yaralanmıştı. Her iki yaralı da Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. TTA Motosiklet Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Devrim Arslan’ın çok ağır bir beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun değişik yerlerinde de kırıklar olduğu tespit edilmişti. Anadolu Hastanesi’nin Beyin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Aşkın Görgülü ile Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Dr. Amir Mansur Mukaddem tarafından ameliyat edilmişti. Pazar gününden beri devam eden tedaviye rağmen Arslan ve diğer yaralı Çiftçi’nin halen şuuru yerine gelmedi. Arkadaşları ve yakın dostları hastane girişinde toplanarak Arslan’ın sağlığına kavuşması için topluca dua etti. Motorcu arkadaşları, Arslan’ın kaskını ve motosiklet giysilerini de hastanede yanlarında bulundurarak arkadaşlarının tekrar aralarına dönmelerini çok istediklerini belirterek dua ettiklerini dile getirdi. Dua edenler arasında Avrupa Motosiklet Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, TTA Motosiklet Kulüp Başkanı Arif Razgatlıoğlu, Alanya Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ve diğer motosiklet sürücü arkadaşları yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83