Zehir tacirlerine af yok

Alanya Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe genelinde faaliyet gösteren ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik, operasyon düzenledi.

Zehir tacirlerine af yok

 Alanya Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili yapılan basın açıklaması şöyle: 

banner111
"Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan üst aramasında, süpermen logolu üçgen şeklinde 19 adet pembe renkli ecstasy hap, 18 adet Porsche ibareli yeşil renkli hap, şeffaf poşet içerisinde 27 gram esrar maddesi, gazete kağıdına sarılı daralı ağırlığı 2,7 gram esrar maddesi ve yine gazete kağıdına sarılı daralı ağırlığı 5 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında alman talimat gereği "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçu kapsamında adli işlem başlatılmıştır. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünce İlçemizde uyuşturucu madde imali, ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hassasiyetle ve titizlikle devam etmektedir. Bu mücadelemizde, vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır."

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83