Alanyalı öğrencilerin projesi birinci oldu

TÜBİTAK'ın Konya'da düzenlenen Liseler Arası sergisinde birinci seçilen 'Anla beni' projesi birinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Alanyalı öğrencilerin projesi birinci oldu
Alanya Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu 'Anla Beni' isimli proje Konya'da TÜBİTAK tarafından düzenlenen Liserler Arası Sergiye katılmaya hak kazanmıştı. Sergide juri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede 'Anla beni' projesi birinci seçildi. Proje bu başarısı ile Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı. 

'ANLA BENİ' NEDİR??

Kodlama dalında yarışmaya katılan 'Anla beni' projesi konuşma ve yazma becerisini kaybetmiş veya hiç edinememiş bireylerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılabilecek bir mobil uygulama. Özel öğretim alanında kullanılabilme potansiyelinden dolayı oldukça beğenilen projeye bir çok firmadan adeta teklif yağıyor.

HÜSEYİN ER TEBRİK ETTİ

Büyük bir başarı kazanan öğrencileri ilk tebrik eden isim Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er oldu. Projeyi oldukça beğendiğini belirten Er, "Zaten projeyede bir çok teklif geliyor. Öğrencilerimi ve emeği geçen herkesi kutlarım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83