“3 milyon metrekare’den fazla yeni yeşil alan kazandırdık”

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, 10 yıllık görev süresinde ilçeye 3 milyon metrekare’den fazla yeni yeşil alan kazandırdıklarını söyledi.

“3 milyon metrekare’den fazla yeni yeşil alan kazandırdık”
Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki şantiye binasındaki kahvaltıda Tütüncü, “Park ve Bahçeler, belediyemizin yüz akı müdürlüklerinden bir tanesidir. Gerçekten gelişen, değişen ve güzelleşen Kepez’in, her bir santim metre karesinde çalışanlarımızın parmak izi var. Bundan dolayı müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

“HİZMET ÇITASINI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Tütüncü, Kepez’de 10 yılda 3 milyon metrekare’den daha fazla yeni yeşil alan ürettiklerinin altını çizerek, “Yeni yeşil alanlarla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, 200’den fazla okulun, 150’den fazla caminin, resmi kurumların çevre düzenlemesini, bakımını yaptı. Daha yapacak çok işimiz, daha gidecek çok yolumuz var. İnşallah bundan sonraki süreçte de heyecanla, azimle hedefleri yükseltmeye, hizmet çıtasını daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz. Bu güzel yolculukta bizim en önemli yardımcılarımız çalışanlarımızdır. Tüm çalışanlarımızın her birinizi çok seviyoruz” diye konuştu.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83