47 kilo ağırlığındaki dev karpuz testereyle kesildi

47 kilo 900 gram ağırlığındaki dev karpuz testereyle kesildi.

47 kilo ağırlığındaki dev karpuz testereyle kesildi
Antalya Ticaret Borsa’sı tarafından bu yıl 8. Kez düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) sergilen 47 kilo 900 gram ağırlığındaki Diyarbakır karpuzu Finike ilçesi’ne getirildi. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve vatandaşların katıldığı programda testere ile kesilen dev karpuz vatandaşlara ikram edildi.

Programda coğrafi tescil almış 200'e yakın ürünün olduğunu belirten Milletvekili Atay Uslu, “Bunlardan bir tanesi de Finike portakalı. Finike portakalı bilindiği üzere dünyanın en kaliteli portakalı. Bunu biz söylemiyoruz. ABD'deki üniversiteler söylüyor. Finike portakalı ile ilgili biz yeni bir aşama başlattık. Avrupa'dan tescil almak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
reklamcınız
reklamcınız - 7 yıl Önce

alanya oto kurtarma
aracınız yolda kalmış olsa da aklınız onda kalmasın !
seyir halindeki araçlar bazen arıza bazen de kaza durumunda yolda kalabilir. herhangi bir saatte yaşanan bu durum oldukça can sıkıcıdır. çoğu zamanda bu duruma hazırlıksız yakalanırız.
aracın çalışmaması ya da olası bir kaza sonucu hasara uğraması durumunda sürücü ve diğer yolcuların yolda kalması demektir. böyle bir durum söz konusuysa paniklemeden çekici çağrılmalı, işinin ehli bir firmayla güvenilir ve hızlı bir şekilde araç yoldan kaldırılarak istenen adrese ulaştırılmalıdır.
sektörde birçok oto kurtarma firması var fakat bizi ayıran en önemli özelliğimiz hızlı güvenilir ve işimizi severek yapıyor olmamız. kısa sürede en doğru çözümü üreterek zaman kaybınızı en aza indirgemeyi ilke edinen firmamız aynı zamanda da en doğru ve kaliteli hizmeti en makul fiyata size sunmaktadır.
firmamız sizlere daha iyi hizmet verme adına yoluna devam etmektedir. www.cekicialanya.com

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83