Alparslan Türkeş'e büyük saygısızlık

Komşumuz Gazipaşa'da Alparslan Türkeş'in afişinin suratına ve yanlarına 'hayır' afişi yapıştırıldı. Belediye Başkanı Adil Çelik olaya çok sinirlendi.

Alparslan Türkeş'e büyük saygısızlık
Alanya'nın komşusu Gazipaşa'da MHP'lileri kızdıracak bir olay yaşandı. İstiklal Mahallesi Şehit Süleyman Gür Bulvarı'nda bulunan 17 dönümlük alan geçtğimiz günlerde gençler için kaykay parkı yapılmıştı. Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'in büyük çabaları ile yapılan parkın adı ise Alparslan Türkeş Parkı olarak belirlenmişti. 

Alparslan Türkeş Parkı'nın afişleri de şehrin bir çok  yerine asılarak vatandaşlar parkın açıldığı yönünde bilinçlendiriliyordu. Ancak dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından afişin heryerine 'hayır' yazıları ve afişleri yapıştırıldı. Özellikle Alparslan Türkeş'in suratına yapıştırılan yazı büyük tepki topladı.

Adil Çelik köpürdü

Konuyla ilgili açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, "Anlaşılan bu durum birilerinde ciddi rahatsızlık uyandırmış. Parkın açılışına dair astığımız bilboardın üzerine, Alparslan Türkeş'in yüzüne 'hayır' etiketleri yapıştırmak ne demokrasiye, ne insanlığa ne de kültürümüze yakışmaz. Yapılan terbiyesizliği şiddetle kınıyorum. Tarihimizin değerlerine, ülkemize hizmet etmiş yerli ve milli tüm devlet adamlarına sahip çıkmaya, birileri istemese de sahip çıkacağız, unutturmayacağız. Karar senin Gazipaşa'm." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 10:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83