ASAT'tan içme suyu yatırımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Antalya ve tüm ilçelerindeki içme suyu yatırımlarına devam ediyor.

ASAT'tan içme suyu yatırımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, 49 milyon TL yatırım bedeliyle Kaş merkez ve mahallelerde içme suyu hatlarında yenileme ve iyileştirme çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş Gömbe Kaynağı İçmesuyu Hatları Rehabilitasyon Yapım İşiyle bölgenin eskiyen hatlarını yenileyerek, yetersiz kalan içme suyu depolarını da elden geçiriyor.

49 Milyonluk yatırım

49 milyon lira yatırım bedelli projeyle Kaş merkez, Kalkan, Saklıkent, Gömbe, Yeşilbarak, Yaylakılıçlı, Sütleğen, Beldibi, Sinekçi, Gürsu ve Ağullu Mahallerinin içmesuyu probleminin kökten çözülmesi hedefleniyor. Yüzde 20’si tamamlanmış olan Kaş Gömbe Kaynağı İçmesuyu Hatları Rehabilitasyon Yapım İşi çalışmalarının 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

190 kilometrelik imalat

İlçe genelini sağlıklı içme suyu ile buluşturmayı hedefleyen ASAT'ın çalışmasıyla hatlar daha güçlü ve dayanıklı hale de geliyor. Proje kapsamında evsel bağlantılar dahil toplam 190 kilometre uzunluğunda imalat yapacak olan ASAT, çalışmalarda 400’lük dükdil demir boru ve çeşitli ebatlarda HDPE (Polietilen) boru kullanıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83