Belediyeden 5 bin kişilik iftar

Belediye Başkanı Ümit Uysal, iftarını Meltem, Bayındır ve Soğuksu Mahallelerinden yaklaşık 5 bin kişiyle birlikte yaptı.

Belediyeden 5 bin kişilik iftar
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının 10’uncu gününde iftarını Meltem, Bayındır, Soğuksu Mahallelerinden vatandaşlarla birlikte yaptı. Eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe’nin de eşlik ettiği Başkan Uysal, Bayındır Park’ta kurulan iftar sofrasında yaklaşık 5 bin kişiyle buluştu. İftarda Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan’la birlikte çok sayıda muhtar da yer aldı.

İftarda yemeğini almak için sıraya giren Başkan Uysal, sırada beklerken mahalleliyle de sohbet etti. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada iftarını Meltem, Bayındır, Soğuksu’da temel ve sosyal belediyecilik alanında hayata geçirilen çalışmaları anlattı, projeleri paylaştı. Başkan Uysal, “Burada esas olan vatandaşın kendisidir. Sizlerin bütçesi ile kamu yönetimi yapılıyor. Ben dahil hiç kimse, hiçbir başkan, yerel ve genel kamu yönetimi böbürlenmesin. Kimse cebinden hizmet etmiyor. Herkes vatandaşın parası ile vatandaşa hizmet ediyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83