BÜYÜKŞEHİR'DEN GAZİPAŞA'YA SICAK...

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya 180 kilometre uzakta bulunan Gazipaşa’nın Beyobası ve Küçüklü mahalleleri arasında kalan grup yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN GAZİPAŞA'YA SICAK...

 Asfaltsız yol bırakmamakta kararlı olan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Antalya’ya 180 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa’da sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Ekipler, Beyobası, Küçüklü, Öznurtepe, Karatepe, Çamlıca, Şahinler ve Sugözü mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun, Beyobası- Küçüklü arasındaki 6 kilometrelik birinci etabında çalışmalarını sürdürüyor.Halk mutlu.

banner111
Gazipaşa’da yaylalara gitmek isteyen vatandaşların ağırlıklı olarak kullandığı grup yolu Büyükşehir ekipleri tarafından aynı zamanda geniş ve daha güvenli hale dönüştürülüyor. 
Yaklaşık 2 kilometrelik kısmı tamamlanan yol kısa sürede halkın hizmetine açılacak. Grup yolu üzerinde bulunan mahalle sakinleri ve yaylalara giden Gazipaşalılar, Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. BÜYÜKAKÇA‘DAN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Ahmet Büyükakça "Geçtiğimiz günlerde Çığlık Mahallesi yolunu satih asfalt ile kaplamıştık. Şimdi de Beyobası- Küçüklü grup yolunu sıcak asfaltla kaplıyoruz. İlçemizde Büyükşehir Belediyesi hizmetleri tüm hızıyla devam edecek. Bize bu mutluluğu yaşatan Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederiz” dedi. 

AKDEMİR: HEDEFİMİZİ AŞTIK
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de asfalt çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi: “2015 yılında 500 kilometre satih kaplama asfalt ve 150 kilometre de sıcak asfalt yapma hedefimiz vardı. Hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen geçtiğimiz günlerde 500 kilometre olan satih kaplama asfalt hedefimizi yakaladık hatta üzerine çıktık. Sıcak asfalt konusunda ise hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. İnşallah yılbaşına kadar en az 150 kilometre sıcak asfalt dökerek hedefimize ulaşacağız. Asfalt çalışmalarımızı standartlara uygun olarak son derece modern bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi 
DOGU VE BATI’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Antalya'nın doğusunda ve batısında olmak üzere iki adet sıcak asfalt ekibi bulunuyor. Manavgat’ta çalışmalarını tamamlayan ekipler Gazipaşa’ya geçerken Batı’da bulunan sıcak asfalt ekibi ise Finike’de çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83