ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yarın Muğla ile Antalya Merkez ve batı ilçelerinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışların gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtildi.

ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Açıklamanın devamı şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre yarın Muğla ile Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, hortum, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

banner111
 
METEOROLOJİ'DEN SOBA VE DOĞALGAZ ZEHİRLENMELERİNE KARŞI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu yurdun doğu kesimleri için soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, doğu kesimlerde kuvvetli rüzgar beklendiği belirtilerek soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; cumartesi ve pazar günleri Doğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Siirt ve Batman çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) rüzgar beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

 


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83