Ekoloji kurtları Büyükşehir’de

BİLSEM’in yürüttüğü “Ecogeeks İn Action” projesi kapsamında yabancı öğrenci ve öğretmenler Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, yürütülen çevre projeleri hakkında bilgi aldı.

Ekoloji kurtları Büyükşehir’de

Türkiye Ulusal Ajansı’nın hibe desteği ile yürütülen ‘Ecogeeks İn Action’ adlı proje Antalya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yabancı öğrenci ve öğretmenler Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ekolojik yaşamın insan yaşamına olan öneminin değinildiği seminerde, kendilerine Ekoloji Kurtları adını veren öğrencilere Büyükşehir Belediyesi’nin çevresel yatırımları anlatıldı. Ziyaretçilere Antalya’nın deniz ve kıyılarının iklim değişikliğine adaptasyonu ile ekoloji, geri dönüşüm, katı atık ve biyoçeşitlilik gibi konularda bilgi verildi.

ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi eğitim salonunda gerçekleşen seminerde ziyaretçilere, Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Alperen Erkazancı eşlik etti. Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı personeli Dr. Elif Özgür Özbek moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde iklim değişikliğinin Antalya’daki deniz ortamı üzerindeki etkileri anlatıldı.

KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI DESTEKLİYOR

banner111

Ziyaretçiler Antalya’nın çevresini, doğasını, yaşamını korumayı hep öncelik haline getiren Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci yatırımlarını; gerek slayt gösterimlerinden gerekse bilgilendirme broşürlerinden yakından tanıma imkanı buldu. Kültürlerin kaynaşmasına çok önemli katkı sunan seminerin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83