En güçlüler yarışacak

Türkiye’nin en güçlü insanlarının katılacağı Strongman yarışmasının semineri Antalya’da yapılacak.

En güçlüler yarışacak

İstanbul'da Türkiye’nin en güçlü insanlarının katılacağı Strongman yarışmasının 9’uncu semineri 26 Ocak 2019’da Antalya Ataman Sport Center’da yapılacak. 2 yıl üst üste dünya şampiyonasına katılan tecrübeli sporcu Özcan Özkaya tarafından verilen seminerler teorik ve pratik bilgiler içeriyor.

‘YETERLİLİK BELGESİ ALACAK’

Konuyla ilgili açıklama yapan Strongman Eğitmeni Özcan Özkaya, “Yurt dışında yarışmak isteyenler için ilk adım bu seminerlere katılmak. Sonraki adımlar da sırasıyla, her yıl Türkiye’de düzenlenen yarışmalara katılarak ilk 3’e girmek. Burada derece alan sporcular ise yurt dışındaki dünya kupası yarışmalarında mücadele etmeye hak kazanırlar. Düzenlemiş olduğumuz ‘1. Kademe Strongman Antalya Semineri’ne katılanlar Türkiye şampiyonalarına katılım gösterebilmek için yeterli seviyede teorik donanımına sahip olacaklar” dedi.

‘2019’DA KADIN KATEGORİSİ DE OLACAK’

İstanbul’da yapılacak olan yarışmayla ilgili de bilgi veren Özkaya, “105 kilogram ve altı, 95 kilogram ve altı, Ağır Sıklet (Kilo sınırı yok) kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca bu sene ilk defa Kadın kategorisi de açılacak. Yazın İstanbul’da düzenlenecek olan yarışmanın detayları ve tarihi henüz açıklanmadı. Toplam 80 yarışmacının katılması ön görülüyor” dedi.

banner111

‘ANTALYA SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ VAR’

Türkiye’nin birçok şehrinde olduğu gibi Antalya ve ilçelerinden de yoğun bir taleple karşılaştıklarını söyleyen Özkaya, Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Aksu, Konyaaltı, Kepez, Muratpaşa ve Gazipaşa başta olmak üzere Antalya ilçelerinden yoğun taleple karşılaştıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83