Engel Tanımayanlar sandığa gitti

Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Engel Tanımayanlar sandığa gitti

Spor kulübünün kapatılmasının kararlaştırıldığı genel kurulda eski başkan Özkan Gönenç görevini rahatsızlığından dolayı eşi Hilal Gönenç’e devrettiğini söyledi. Genel kurul kararına göre kulübün bundan sonraki faaliyetleri eskiden olduğu gibi Engel Tanımayanlar Derneği adı altında devam ettirilecek.

Onursal Başkan olarak seçilen Özkan Gönenç yaptığı veda konuşmasında “Bugüne kadar engelli dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Antalyamızda olmayan Mola Evi projesini ilk olarak bizler dernek olarak hayata geçirdik. Şimdilerde bu işi Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Biz engelli dostlarımızı engel ayırımı yapmadan kucakladık ve onların hayatını kolaylaştırmak adına projeler ürettik ve lgili kurum, kuruluşlara sunduk. Sağlık sebepleri ile başkanlık makamını bırakıyorum ancak yine sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Engelleri birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

YENİ BAŞKAN HİLAL GÖNENÇ

banner111

Özkan Gönenç’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim eden yeni başkan Hilal Gönenç ise, “Aldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler tüm engelli kardeşlerimizi kucaklayan bir derneğiz. Başı sıkışan kardeşimiz hiç çekinmeden bizlere ulaşabilir. Bizler onların hayatlarını kolaylaştırmak için buradayız” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83