Erdoğan Antalya'da 20 açılış birden yapacak

Antalya, bugün ve yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün akşam Antalya Arena’da oynanacak 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye- Finlandiya maçını izleyecek. Başbakan Binali Yıldırım ise akşam Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Belek'teki Cornelia Diamond Otel'de düzenleyeceği Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nun açılışına katılacak.

Erdoğan Antalya'da 20 açılış birden yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın ilk olarak saat 10.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet binasının açılışını yapacak. Erdoğan daha sonra saat 13.30'da Kepez Arena önünde toplu açılış törenine katılacak. Vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada toplam maliyeti 781 Milyon 429 Bin 23 TL’yi bulan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Muratpaşa Erkek Öğrenci Yurdu, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Antalya Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Okul ve Tesisleri, İl Göç İdaresi 120 Kişilik Göçmen Misafirhanesi, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı Askerlik Şubesi Başkanlıkları, Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik Ek Binası, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ek binası Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Akseki Otobüs Terminali, Mezbaha Yapımı, Güneş Enerji Santrali Yapım İşi, Tonguç Caddesi Hemzemin ve Tünel Geçişi Projesi, Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı Manavgat Kumköy Atıksu Arıtma Tesisi Rehabilitasyonu ve Kapasite Artırımı İşi, Merkez ve Tüm İlçeler Müteferrik İçmesuyu Şebeke ve Su İsale Hattı Yapımı İşi, Akseki Cevizli, Susuzşahap, Ceceler, Karakışla, Akşahap, Günyaka İçmesuyu Yapım İşi, Aşağıhisar ve Eskihisar Mahalleleri Yağmursuyu Drenaj Hattı Yapım İşi, Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı İlahiyat Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekoklulu, Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nın açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde de Türk İngiliz Tatlıdil Forumu'nun kapanış konuşmasını yapacak.

Emine Erdoğan, şehit aileleriyle buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da yarın 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların aileleri ile bir araya gelecek. Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yaklaşık 500 kişi ile Cam Piramitte kahvaltıda buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83