ESKİ MİLLİ BİSİKLETÇİLERDEN USTALARA SAYGI BULUŞMASI

1950’li yıllardan itibaren bisiklet sporu ile ilgilenmiş, çoğunluğu eski milli yol bisikletçilerinin oluşturduğu Türkiye’nin değişik illerinden sporcular Manavgat’ta bir araya geldiler.

ESKİ MİLLİ BİSİKLETÇİLERDEN USTALARA SAYGI BULUŞMASI
Ustalara saygı buluşması adı altında bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen etkinliğe katılan eski sporcular, ilerleyen yaşlarına rağmen her yıl bir araya gelip bisiklet sürüyorlar. Bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli yerlerinde buluşan eski milli yol bisikleti sporcuları bu yıl Titreyengöl’de bulunan bir otel de toplandılar. Otelden eskortlar eşliğinde hareket eden eski milli sporcular, etkinlik kapsamında Side, Evrenseki kültür Evi, Oymapınar ve Manavgat barajları başta olmak üzere Manavgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görme imkanı buldular. Programa milli sporcular bisikletleriyle katılırken eşleri de araçla takip ederek onlara destek verdi.
Milli bisikletçilerin Manavgat’ta bisiklet sporu için her türlü ortamın bulunmasından dolayı önümüzdeki yıllarda sık sık Manavgat’a gelme kararı aldıkları bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83