Feci kazada mucize kurtuluş

Manavgat’ta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçtan fırlayan sürücü son anda hayata tutundu. Emniyet kemeri takılı olmayan sürücünün, çarpışmanın etkisiyle içinden fırladığı araç tarafından ezilmekten santimlerle kurtuldu. Kaza güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Feci kazada mucize kurtuluş

 Kaza Güllük Caddesinde Hisar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Y.’nin kullandığı 34 TC 6036 plakalı otomobil ile Gülveren Caddesinde Eski Hisar Mahallesi 9528 sokak istikametinden gelip Güllük Caddesine çıkmakta olan Şıh Mehmet K.’nin kullandığı 07 LNG 29 plakalı otomobil, Güllük Caddesiyle Gülveren Caddesinin kesiştiği kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle araçlar yaklaşık 70-80 metre sürüklendikten sonra durabilirken, 07 LNG 29 plakalı otomobilin sürücüsü Şıh Mehmet K. araçtan yola fırladı. 34 TC 6036 plakalı otomobil ise karşı şeride geçerek yol kenarındaki duvara ve ağaca çarparak durabildi.

banner111

Kaza anında çarpışmanın etkisiyle aracından fırlayan Şıh Mehmet K. yaklaşık 30 metre yerde sürüklenirken, yine aynı şekilde kontrolden çıkan otomobilinin altında kalmaktan santimler farkıyla kurtuldu. Şıh mehmet K.'yı ölümün teyet geçtiği anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kazada her iki araç sürücüsü de yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleyi gürültü nedeniyle evlerinden ve işyerlerinden kaza yerine koşan vatandaşlar tarafından yapıldı. Ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83