Gazipaşa'da 16 yıl sonra asfalt sevinci

Antalya Büyükşehir Belediyesi, en son 16 yıl önce asfalt hizmeti alan Gazipaşa’nın 33 kilometrelik Esenpınar-Üçkonak-Çimenbağ-Yenigüney-Karaçukur-Korubaşı mahalleleri grup yolunu sathi asfaltla kaplıyor.

Gazipaşa'da 16 yıl sonra asfalt sevinci
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıllardır hizmet bekleyen, el değmemiş grup yollarını sıcak ve sathi asfaltla kaplıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipleri, en son 16 yıl önce asfalt hizmeti gören Gazipaşa’nın Esenpınar-Üçkonak-Çimenbağ-Yenigüney-Karaçukur-Korubaşı mahallelerinin kullandığı grup yolunu, sathi asfaltla kaplamaya başladı. Toplam 33 kilometrelik grup yolunda bir süredir alt yapı ve asfalt öncesi hazırlık yapan ekipler, çalışmalara Gazipaşa’nın en uzak mahallelerinden 800 rakımlı Esenpınar’dan başladı.

BÖLGE HALKI SEVİNÇLE KARŞILADI

16 yıl sonra yollarının genişletilerek, yenilenmesinin heyecanını yaşayan bölge halkı, çalışmaları sevinçle karşılandı. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, “Yoğun bir çalışma ile 33 kilometrelik grup yolumuzu kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız artık yollarında daha modern ve konforlu bir şekilde seyahat edecek. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83