Gazipaşa'da Yörük Mustafa yeniden başkan

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Şahin üst üste 6'inci kez başkan seçildi.

Gazipaşa'da Yörük Mustafa yeniden başkan

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Mustafa Şahin ile Fikri Özgün başkanlık için yarıştı. Gazipaşa esnaf ve sanatkarlar kredi kooperatif binası salonunda yapılan seçime Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunup oylandı.

banner111
Bilanço kar ve zarar tablolarının okunarak onaylanmasının ardından 2018 yılı tahmini bütçesi onaylandı. 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık Seçimlerinde 1057 oy kullanıldı. Mevcut Başkan Mustafa Şahin 675 oy alırken, Başkan Adayı Fikri Özgün 374 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Kasap Fikri olarak bilinen başkan adayı Fikri Özgün “yola çıktığımız hizmet maratonunda yeni hizmetler üretmek için buradayız. Mevcut başkan Mustafa şahin 30 yıldır şoförler odasının başında, 17 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin başkanlığını yapmaktadır. Biz sayın başkanın artık yorulduğunu düşünüyoruz. Müsaade ederse biraz da biz yorulalım diyerek bu yola çıktık.” diye konuştu.

Mevcut başkan Mustafa Şahin ise “Başkan adayı Fikri Özgün 14 kere kredi kullanmış ama hiç gününde kredi ödememiş. Kim kredi istediyse şartlar uygun olduğu sürece herkese eşit kredi verdik. Bin kooperatif içinde 10’uncu sıraya koyuldu bu Kooperatif. Kimse karalama politikasına gitmesin. Bu esnaf beni iyi bilir herkese teşekkür eder saygılar sunarım” diye konuştu.

Başkan Şahin oylama sonrası söyle konuştu: "oy verene de vermeyene de teşekkür ediyorum. bu işin başında olduğum sürece de ayrılmayı düşünmüyorum."

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83