Gazipaşa'ya 'İkiz Proje' sözü

Gazipaşa'ya 'İkiz Proje' sözü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevinden Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden Esen Diler, AGC yönetimini ziyaret etti. Diler, hedefleri ve hayallerine dikkat çektiği açıklamasında ‘Gazipaşa için yapacak çok iş var.’ dedi. 


Medya sektörüne uzun yıllardır Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü olarak hizmet veren Esen Diler, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulunu ziyaret etti. AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Diler, Gazipaşa’nın yarınlarını gelecek nesillere daha yaşanabilir olarak bırakmak üzere yeni bir vizyon ortaya koyacaklarını ifade etti. 


ADALETLİ BİR YÖNETİM UYGULAYACAĞIZ
Gazipaşa'nın yaşanabilir bir kent olması için planları olduğunu kaydeden Diler, “Gazipaşa, hem tarım hem de turizm potansiyelini barındıran eşsiz bir kent. Benim hayalim, Gazipaşa'yı sağlıklı, yaşanabilir kentler arasına sokmak. Gazipaşa'nın tarih, doğa ve tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Tarım ve turizmin, birbirine rakip değil, tam aksine birbirini tamamlayan unsurlar olduğuna inanıyoruz. Doğru bir planlama ile sürdürülebilir, nitelikli tarım ve turizmi hedefliyoruz. ‘Gazipaşa için hayallerim var dedim’. Gazipaşa’yı hakikaten sağlıklı kentler arasına, yaşanılabilir kentler arasına sokmak istiyoruz. Önümüzdeki 5 yılın planlaması, önümüzdeki 5 yılın belediye başkanı kim olursa ki, ben seçileceğime inanıyorum; Gazipaşa’nın geleceğinin günahı, sevabı o belediye başkanında olacak. Çünkü doğru bir planlama lazım. Adaletli ve kent yaşamına uygun ve uygulanabilir bir imar planı planlıyoruz” dedi. 

banner111


‘İKİZ PROJE İLE KENTİN GELECEĞİ PLANLANACAK’
Diler, dijital ikiz Gazipaşa Projesi ile Gazipaşa'nın sanal ortamda planlanmasını ve geleceğe dair adımların daha bilinçli atılmasını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Ayrıca, Gazipaşa'yı örnek bir kent haline getirme hedefi doğrultusunda çeşitli projelerin de geliştirildiğini belirten Diler, “Gelecek beş yılın planlamasında kentin gelişimi belirlenecek” diye konuştu.


AGC Başkanı Gaye Coşkun kendisine yeni hedefi için başarı dileğinde bulunup 100. Yıl rozeti hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83