Geri dönüşüm tiyatro sahnesinde

Belediye'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle oluşturulan ‘Geri Dönüşüm’ konulu tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Geri dönüşüm tiyatro sahnesinde

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi. ‘Geri Dönüşüm’ konulu tiyatro oyununu Mobil İmam Hatip Ortaokulu, Mobil Ortaokulu ile Yeni Mahalle İlkokulu’ndan katılan 500 öğrenci izledi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Deveci’nin de katıldığı etkinlikte, öğrencilere çevre mühendisleri tarafından yenilebilir çevre, geri dönüşüm, sıfır atık gibi konularda eğitimler verildi.

ÖĞRENCİLER BİLİNÇLENDİRİLDİLER

banner111

Kepez Belediyesi Çevre Mühendisi Sevinç Yeter, geri dönüşüm sayesinde gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılabileceğinin altını çizdi. Nüfusun giderek arttığını vurgulayan Yeter, “Doğal kaynaklarımızı sürdürebilir kullanmazsak gelecek nesillere temiz bir çevre ve hayat bırakamayız. Bunun için doğal kaynaklarımızı verimli kullanmalı, israfı önlemeli ve atıkları ekonomiye kazandırmalıyız.” dedi.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ‘Geri Dönüşüm’ konulu tiyatro oyunu ile öğrenciler hem keyifli saatler geçirdiler, hem de geri dönüşüm konusunda bilinçlendirildiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83