GGC'de ilk kongre tamam

Gazipaşa Gazeteciler Cemiyeti(GGC) ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. 20 delegenin oy kullandığı kongrede Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Tekin, Gazipaşa Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçildi.

GGC'de ilk kongre tamam
Gazetecilerin birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla kurulan GGC, olağan kongresi 23 Aralık Cumartesi günü   saat 10.00'da dernek merkezinde cemiyet üyelerinin katılımıyla yapıldı. Genel kurul, açılış ve başkanlık divanının oluşumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tek listeyle gidilen kongrede, 20 delegenin oyuyla Adem Tekin Başkan seçilirken, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Şengöz ve Gazipaşa Selinus Gazetesi'nden Tekin Ildız Başkan Yardımcısı oldu. Cemiyetin Genel Sekreterlik görevinde Sahil Gazetesi'nden Hasan Kaya ve Saymanlık görevinde ise Manşet Gazetesi'nden Selçuk Öztürk yer aldı. Denetim Kurulu'na ise Sahil Gazetesi'nden Hakan Karateke, Özcan Tekin ile Manşet Gazetesi'nden Hilal Önel seçildi. 

MESLEKTAŞLARIMIZIN HAKLARINI SAVUNACAĞIZ

Kongrede konuşan GGC Başkanı Tekin, "Sizlerin de bildiği üzere gazetecilik mesleği gerçekten çok zor. Çalışma şartlarımız da zor. Kısıtlı imkanlarla mesleğimizi icra etmeye çalışıyoruz. Cemiyet yönetimi olarak, meslektaşlarımızın her zaman yanında olup haklarının savunucusu olacağız. Öncelikli olarak, bazı sektörlerle anlaşma yapıp üyelerimizin indirimli hizmet almalarını sağlayacağız. İlçemizde cemiyet adına aylık dergi çıkarmayı planlıyoruz. Her yıl en az bir kez özel toplantı düzenleyip, ilçemizin en başarılı yöneticilerine, işadamlarına ve projeleriyle öne çıkan seçkin kişilerine ödül vereceğiz. Cemiyet üyeleri olarak her zaman birlikte hareket edip, ilçemizin gelişimine ve değişimine katkı sağlayacağız" dedi. Toplantıda gazetecilere ajanda hediye eden Başkan Tekin, katılımcılara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83