"HAYDİ DIŞARI ÇIK"

Manavgat’ta yaşayan engelli vatandaşların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli organizasyonlar yapan Manavgat Belediyesi, ''Haydi Dışarı Çık'' sloganıyla yola çıktı.

"HAYDİ DIŞARI ÇIK"

 Proje kapsamında engelli vatandaşların sosyal yaşama entegrasyonları ve bağımsız yaşama etkin katılımları için Konya’nın Seydişehir ilçesine gezi düzenledi. Engelli vatandaşların Manavgat Belediyesi'ne ait özel ulaşım aracı ile taşındığı etkinliğe 7'si yürüme engelli vatandaş olmak üzere 10 kişi katıldı. Gezi kapsamında yaylada piknik yapıldı. Engelli vatandaşlar daha sonra Kuğulu Park gezintisi yaptı. Bazı engelli vatandaşlar, engellerinden dolayı uzun zamandır il dışına çıkamadığı veya bu tarz etkinliklere katılamadığını dile getirerek kendilerine her zaman destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. 

banner111
Başkan Sözen, “Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza her zaman önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Amacımız onların yaşamlarını daha kolaylaştırmak ve toplum içinde daha aktif hale getirebilmek. Etkinliklerimize gelmek isteyen engelli vatandaşlarımızı özel olarak evlerinden alıyor evlerine bırakıyoruz. Bu tarz organizasyonlarla sosyal ve kültürel anlamda destek olmaya çalıştığımız engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83