JANDARMA 12 KG ESRAR ELEGEÇİRDİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir eve yapılan operasyonda 12 kilo esrar maddesi, 7 kök Hint keneviri, 1 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu satışından elde edilen 11 bin TL ele geçirildi. Operasyon ile ilgili ev sahibi ile birlikte evde bulunan bir Alman vatandaşıyla birlikte üç kişi gözaltına alındı.

JANDARMA 12 KG ESRAR ELEGEÇİRDİ

 Edinilen bilgiye göre, Antalya il Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Evrenseki mahallesinde A.Ö. isimli şahsın ikamet ettiği evde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı. Uyuşturucu maddeleri, Çolaklı ve Evrensekide bulunan yerli ve yabancı turistlere sattığı tespit edilen A.Ö’nün evine Jandarma baskın düzenledi. Jandarma ekipleri tarafından evde yapılan aramada, bahçede ağaçların üzerinde kurutulmaya bırakılmış ve kutu içerisinde satışa hazır vaziyette 12 kilo kubar esrar, ekili vaziyette 7 kök hint keneviri, 1 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 11 bin TL ele geçirildi.

banner111
Jandarma tarafından yapılan arama sırasında evde bulanan A.Ö., M.Y. ve Alman vatandaşı K.O. göz altına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan üç kişi Cumhuriyet savcılığına sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83