KADIN ÇİFTÇİLER YARIŞTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" yarışmasında Manavgat'ı Fatma Şen temsil edecek.

KADIN ÇİFTÇİLER YARIŞTI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" yarışmasının Manavgat etabı yapıldı. Bir okulun salonunda yapılan yarışmaya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yeşim Tıravoğlu Demirtaş, oda başkanları, yarışmacıların aileleri ve vatandaşlar takip etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yarışmanın açılış konuşmasını yapan Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yeşim Tıravoğlu Demirtaş, "Toplumların gelişmesinde kadının etkisinin tartışılmaz. Toplumun mutluluğu, onu meydana getiren ailelerin mutluluğuna bağlıdır. Bu mutluluğun oluşmasında ise anne rolü büyüktür. Çocuk dünyaya getirme, onu besleyip büyütme ve ona ilk eğitimi verme görevi anneyi aittir. Bu nedenle Bakanlığımız eğitim ve yayım çalışmalarını yürütürken kadın çiftçilere öncelik vermektedir" dedi.

banner111
15 sorunun tamamına doğru cevap verdi

Kalemler Mahallesinden Nursel Boz, Çakış’dan Fatma Şen, Demirciler’den Hatice Demir, Sağirin’den Fatma Uygun, Taşağıl’dan Gülüstan Karahan, Sağirin’den Fatma Uygun, Çakış’tan Ümmü Seçim ve Çeltikçi’den İclal Gündüz’ün katıldığı yarışmada 15 sorunun tamamına doğru cevap vererek açık ara Manavgat birinciliğini elde eden Çakış Mahallesinden Fatma Şen salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. 15 sorunun tamamına doğru cevap veren Fatma Şen en yakın rakibine 40 puan fark atarak 150 puan ile birinciliği elde etti.

Manavgat'ı temsil edecek

Yarışmada tüm soruları doğru cevaplandırarak Manavgat birinciliğini elde eden bin 500 lira para ödülünün de sahibi olarak Antalya’da yapılacak il birinciliğinde Manavgat’ı temsil etmeye hak kazanan Şen, Manavgat’ı Antalya’da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını belirterek, “Yarışmada birinci olmamda en büyük pay kızıma ait. Lise 3'üncü sınıfa devam eden kızım beni yarışmaya hazırladı. Antalya’da da hedefim birinci olmak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83