Komşunun bayan kaymakamı göreve başladı

Alanya'nın komşusu Hadim'e atanan Kaymakam Neslihan Kısa görevine başladı.

Komşunun bayan kaymakamı göreve başladı

 Kastamonu Abana ilçe kaymakamlığından İçişleri Bakanlığı’nın 29.12.2016 tarihli onayı ile Hadim ilçesine vekaleten atanan Kaymakam Neslihan Kısa, yeni görev yerinde mesaisine başladı.

banner111
Makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Kısa, 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden birincilikle mezun oldu. Türkiye’nin ilk başörtülü kaymakamı olan Kısa, Eskişehir Sarıcakaya ilçesi ve Kastamonu Abana ilçelerinde kaymakam vekilliği yapmıştı.

Neslihan Kısa kimdir?
Kaymakam Neslihan Kısa 1991 yılında Giresun’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı.2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve Fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam adaylığını kazanan Kısa, 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Kocaeli Valiliğinde 3 aylık Valilik Stajını tamamlayan Kaymakamımız, Kocaeli-Gölcük İlçesi ve Yalova-Altınova İlçesinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamıştır. Teftiş stajını gerçekleştirmek üzere Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında bulunmuştur. Eskişehir-Sarıcakaya ve Kastamonu-Abana İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yapmıştır. Bakanlık makamının 29.12.2016 tarihli onayı ile İlçemize Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş olup, 02.01.2017 tarihi itibarıyla Hadim Kaymakam Vekili olarak göreve başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83