Küçük ellerle yüreklere dokundular

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle gökyüzüne her birinde ayrı notların yer aldığı sarı balonlar bıraktı.

Küçük ellerle yüreklere dokundular

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’ne dikkat çekmek için renkli bir etkinliğe imza attı. Yaşları 3 ile 6 arasında 120 kreş öğrencisi, engelli bireylerin yaşadıkları güçlüklere dikkat çeken notların yer aldığı sarı balonları gökyüzüne bıraktı. “Asıl engelliler onları görmeyenlerdir, Sadece bugünlerde değil; her zaman yanlarındayız, En büyük engel; sevgisizliktir.” gibi sözlerin yer aldığı notlarla birlikte balonları gökyüzüne bırakan minikler, o kocaman kalpleriyle 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık oluşturdu.

banner111

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlemiş oldukları etkinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çektiklerini söyledi. Konyaaltı Belediye Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri de bu güne dikkat çekmek için gökyüzüne sarı balon bıraktığını dile getiren Muhittin Böcek, öğrencilerin o minik elleriyle koca yüreklere dokunduklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83