MENDERES TÜREL'İN BAYRAM MESAJI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kurban Bayramıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

MENDERES TÜREL'İN BAYRAM MESAJI

 Türel'in Kurban Bayramı Mesajı şöyle: 

banner111
Sevgili Hemşehrilerim,

Mübarek Kurban Bayramını, kalbimizde şehitlerimizin acısı, ama aynı zamanda vatan, birlik ve kardeşlik ateşi ile idrak ediyor, bayram vesilesiyle Türkiye’nin birliği, dirliği, istikrarı, kardeşliğimizin güçlenmesi ve bütün islam aleminin huzur bulması, vatan savunması için canlarını siper eden kahraman asker ve polislerimizin muvaffakiyetleri için dua ediyoruz.  

Bir paylaşma, dayanışma bayramı olan Kurban Bayramımızın  milletimizin yeni bir kucaklaşmasına vesile olmasını, şehitlerimizin aziz hatıralarının hepimizi birleştirmesini, ocaklara düşen evlat, eş, baba, kardeş acısı ateşinin son bulmasını, bu vatanın bütün evlatlarının bütün fitne ve tuzakları boşa çıkararak el ele, omuz omuza, büyük Türkiye’nin kutlu geleceğine birlikte yürümesini yüce Allah’tan niyaz ediyor ve aziz milletimizin Kurban Bayramının kardeşlik ruhuyla ekmeğini, aşını, acısını, sıkıntısını paylaşarak, bu zor imtihan günlerini aşacağına, birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dostluğu  en sıcak şekilde hissedeceğine ve hissettireceğine inanıyorum.

Antalya, bayram boyunca yabancı turistler yanısıra Türkiye’nin her yerinden bayramlarını Antalya’da geçirmeye gelen yüzbinlerce vatandaşımıza da huzur içerisinde ev sahipliği yapacak, bir kez daha barışın, dostluğun, kardeşliğin sembolü olacaktır.

Büyükşehir Belediyesi olarak bayramın güzel bir biçimde yaşanması için bütün ekiplerimiz 19 ilçemizin hepsinde seferber olmuş durumdadır. Vatandaşlarımızın kurban ibadetini en güzel şartlarda yerine getirebilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılmış bulunmaktadır.

Şahsım ve Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli adına bütün hemşehrilerimizin ve bayramlarını Antalya’da geçiren vatandaşlarımızın mübarek bayramlarını tebrik ediyor, Bayramın huzur, mutluluk, güzellikler nasip etmesini diliyorum. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83