Minik öğrencilerden asker abilerine sevgi kolisi

Antalya’nın Aksu ilçesinde anaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere içerisinde mektup, resim ve üzerinde ‘Türkiye’nin Kalbi Sizinle’ yazılı olan kurabiyeler olan sevgi kolisi gönderdi.

Minik öğrencilerden asker abilerine sevgi kolisi
Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe binlerce kilometre uzaktaki minik kalpler, moral için mektup ve resimler gönderdi. Aksu Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulunun 5-6 yaşları arasında değişen 20 öğrencisi Afrin’deki operasyonlarda görev alan askerler için yaptıkları resimlerle birlikte 300 mektup ve üzerinde ‘Türkiye’nin Kalbi Sizinle’ yazılı olan kurabiyeler yolladı. Mektupları teslim etmek üzere İlçe Jandarma Komutanlığına gelen minik öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve askerler kapıda karşıladı.

"Gülerek Gel Afrin’den"

Minik öğrenciler duygularını kağıda dökerken, bazıları ise mektupları resimlerle süsledi. Resimlerin üzerindeki, 'Türk Askeri Çok Yaşa, Gülerek Gel Afrin’den, Seni Çok Seviyoruz, En Derin Yürekten’ ifadeleri duygulandırdı. Karakolda bulunan askerler ise miniklere boyama kitabı hediye ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 6 yaşındaki Furkan Akın ise ‘Afrin’ şiiri ile duygu dolu anlar yaşattı.

"Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin"

Amaçlarının operasyon bölgesinde bulunan askerlere moral olmak olduğunu ifade eden Okul Müdürü Elif Yıldırım, "Çocuklarımız canla yürekle resimler çizip mektuplar kaleme aldılar. Orada bulunan askerlerimiz her okuduklarında moral bulacaklardır. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83