Özeren'den gaf üstüne gaf

Özeren'den gaf üstüne gaf

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ‘Allah belanızı versin domuz oğlu domuzlar’ diyerek yapılan iş için söylenerek siyaset ile bağdaşmayan bir tepki verdi. Özeren, daha öncede ‘keşke evlerimiz yansaydı’ gafı ile tepki toplamıştı.

banner111


SÖYLENEREK ÇALIŞIYOR
Kırsal mahallerde zirai alanlara büyük zarar veren yabani domuzlar vatandaşın kuyusunu kazmakta. Foseptik çukuruna düşen yabani domuzu çıkarmak için belediyeden destek istedi. Bu talebin ardından konuyu sosyal medyada paylaşan Özeren, bu duruma ilişkin “Çok enteresan isteklerle karşılaşıyoruz. Bugün bir telefon geldi. Can dostumuz Mete abiden. ‘Başkanım kaldığımız foseptik çukuruna bir domuz düşmüş, ölmüş. Derhal bunu çıkaralım. Kokarsa burada durulmaz’ dedi.  Çaresiz, arkadaşları gönderdik. Gerekli temizlik yapıldı. Yanlış anlamayın, Mete abiye kızmadım. Domuza kızdım. Ulan körmüsün ne işin var boş kuyuda, çukurda? Önüne baksana. Allah belanızı versin. Domuz oğlu domuzlar. Dirinizde baş belası, ölünüzde” diyerek vatandaşın talebinin ardında hem leşi kaldırıp hem söylenmesi dikkat çekti.


ÖZEREN’DE GAF EKSİK OLMUYOR
AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, asrın yangın felaketinin vurduğu Gündoğmuş’ta evleri ile anıları da kül olan vatandaşı ile adeta dalga geçercesine "Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımız TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, çok cüzi faizlerle istedikleri şekilde evleri tekrar yapılacak. Çok eski evi olan vatandaşlar 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler diye düşünüyorum. Onlara devletin teselli hibesi çok fazla" sözleri ile skandala imza atmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83