Polis mahalledeki metruk alanlar ıslah edecek

Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri metruk-atıl-suç alanlarının ıslahı ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Polis mahalledeki metruk alanlar ıslah edecek

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Kepez ilçesinde metruk-atıl-suç alanlarının ıslahı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Güneş Mahallesi ve Fabrikalar Mahallesi'nde iki metruk binanın ıslahı çalışması gerçekleştirildi.

Güneş Mahallesinde Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından mahallelerinde 6050 Sokakta kapı ve pencereleri bulunmayan, yarısı yıkılmış halde olan metruk binada geceleri uyuşturucu bağımlısı şahısların uyuşturucu kullandıkları ihbar edildi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri bahse konu metruk evin yıkılması ile ilgili rapor hazırladı. Rapor gereği, Kepez Belediye Başkanlığı görevlileri tarafından metruk bina yıkıldı.

banner111

Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi üzerinde kapalı yüzme havuzu ve halı saha arasında kalan boş arazide geceleri uyuşturucu ve alkol alındığı, fuhuş yapıldığı ile ilgili bilgiler elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda ise geceleri arazi içerisinde ışıklandırmanın da olmadığı için şüpheli ve uyuşturucu madde bağımlısı şahısların saklanmasına ve barınmasına imkan sağlayabileceği rapor edildi. Alanın ıslahı için çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83