Silah kaçakçılığına suçüstü: 2 gözaltı var

Silah kaçakçılığına suçüstü: 2 gözaltı var

Konya’dan Antalya’ya silah ticareti yapmak için gelen 2 şahıs suçüstü yakalandı. Şahısların bulunduğu arabada toplam 7 adet tabanca ile beraber şarjörleri ve 24 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince silah ticareti ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde; Konya’dan Manavgat’a silah getirip satacakları tespit edilen İ.Y. ve M.K. İsimli şahıslar Manavgat ilçesi Gültepe mahallesinde silah satışı yapacakları esnada suçüstü yakalandı.

banner111

Şüpheli Araçta yapılan aramada, 1 adet 9X19 mm tabanca, 2 adet Pietro Beratta 7.65 mm tabanca, 1 adet Sigsauer 9X19 mm tabanca, 3 Adet Walter 9X19 mm tabanca olmak üzere toplam 7 adet tabanca ve bu tabancalara ait 7 adet şarjör ile 24 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar, 12 Mayıs Çarşamba günü mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83