Şok! Halka domuz eti mi yediriyorlar?

Manavgat’ta eski bir besihaneye yapılan baskında kesilerek parçalara ayrılmış 2 adet domuz ele geçirildi.

Şok! Halka domuz eti mi yediriyorlar?
Aynı yerde 6 adet kesilmeye hazır, 100 dolayında da kapalı alanda bekleyen domuz bulunduğu bildirildi. Ele geçirilen domuz etleri toprağa gömülerek  imha edilirken, besihanede bulunan 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi. 
Manavgat Karaöz Mahallesi Ulualan mevkiinde bulunan eski besihane binasında domuz bulundurulduğu ve kesiminin yapıldığı ihbarı alan Manavgat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Jandarma ve Manavgat Belediye Zabıtası söz konusu besihaneye operasyon düzenledi.
Operasyonda kesilmiş ve 4 parçaya bölünmüş 2 adet domuz ele geçirilirken besihanede kesilmeyi bekleyen 6 adet domuzun yanı sıra 100 dolayında domuzun bulunduğu belirlendi.
Operasyon sırasında besihanede bulunan 3 kişi hakkında yasal işlem yapılırken domuz etleri ise Manavgat Belediyesi iş makineleri tarafından açılan çukura gömülerek imha edildi.

 

 

 

 

Besihanede bulunan domuzların Yeniköy-Şişeler sınırında bulunan domuz çiftliğinden getirilerek kesimlerinin yapıldığı iddia edildi. Kesilen domuzların etlerinin nerelerde ve kimlere satıldığı bilinmezken, 2017 yılında Kalemler Mahallesinde yaşanan ve kısa sürede unutulan at eti skandalından sonra şimdi de domuz eti skandalının yaşanmasından korkuluyor…



 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83