SULAMA KANALINDA BOĞULAN ÇOCUĞUN CENAZESİ ALINDI

Antalya'da su kanalında boğulan 9 yaşındaki Hasan Urlu'nun cansız bedeni ailesine teslim edildi. Baba Rasim Urlu, çocuğunu kırmızı bisikletinden tanıdığını söyledi.

SULAMA KANALINDA BOĞULAN  ÇOCUĞUN CENAZESİ ALINDI

 Kepez'in Göksu Mahallesi 5818 Sokak üzerinde bulunan sulama kanalına yüzmek için giren 12 yaşındaki Ömer İ. ve 9 yaşındaki Hasan Urlu, dün boğulma tehlikesi geçirmişti. 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan iki çocuğa müdahale edilmiş, Ömer İnan yoğun bakıma alınırken Hasan Urlu ise hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Urlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu kaldırılmıştı.

banner111
Otopsinin tamamlanmasının ardından cenazeyi teslim almak üzere morga Baba Rasim ve Anne Adile Urlu ile birlikte çok sayıda yakını geldi. Tabutta minik oğlunu gören aile bireyleri feryat ederken "Kuzum" diyerek ağıt yakan anne Adile Urlu ise yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

BABA BİSİKLETİNDEN TANIMIŞ

Üzücü olayı anlatan Baba Urlu, "Çocuğum bisikletine binip evden çıkmıştı. Uzun süre haber almadık. Sonra çevrede polisler kırmızı bisikletli bir çocuğun boğulduğunu söyledi. Kırmızı bisikleti duyunca kanala koştum ama artık çok geçti" dedi. 

Baba Rasim Urlu ve yakınları Hasan Urlu'nun cenazesini teslim alarak toprağa verilmek üzere Gebiz Mezarlığı'na götürdü.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83