TEKNEDEKİ 84 KİŞİ KURTARILDI, 2 KİŞİ KAYIP

Antalya'da dün sabah saatlerinde Antalya Kaleiçi Yat Limanından 86 yolcu ve mürettebatla hareket ettikten sonra tur bitiminde dönüş yaparken saat 17:15 sıralarında aniden gelişen fırtına nedeniyle Kaleiçi açıklarında alabora olan Kurt-C isimli tur teknesinde 84 kişinin kurtarıldığı 2 kişinin ise kayıp olduğu açıklandı. Kayıplar için sabahın ilk saatlerinde kaza bölgesinde dalış yapılacak.

TEKNEDEKİ 84 KİŞİ KURTARILDI, 2 KİŞİ KAYIP

 Antalya Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada tahliye edilen kazazedelerden 38’inin hastanelere sevk edildiği ve 36’sının taburcu edildiği,halen gözlemaltında tutulan 2 kazazedenin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.

banner111
Kayıp olan iki kişi aranıyor
Kayıp olan 2 şahsı arama çalışmalarına Sahil Güvenlik ekipleri tarafından devam edildiği hatırlatılan açıklamada çalışmaları kapsamında sabahın ilk saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı koordinesinde sahil güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü deniz liman şube dalış ekipleri tarafından kaza bölgesinde dalış yapılacağı ve arama kurtarma çalışmalarına sahil güvenlik helikopterinin de katılacağı bildirildi.
Söz konusu fırtına da Küçük Çaltıcak önlerinde içinde 3 kişi bulunan bir lastik botun da battığı ve içinde bulunan şahısların Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83