TÜMSİAD'ın yeni başkanı belli oldu

Tüm sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Antalya Şube Başkanlığı'na işadamı Mesut Menzilcioğlu seçildi. Önceki yönetimde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Menzilcioğlu, Antalya şubesinin ilk günden bugüne 4 dönem başkanlık görevini sürdüren Hüseyin Demirezen'den görevi teslim aldı.

TÜMSİAD'ın yeni başkanı belli oldu
Antalya TÜMSİAD olarak son 2 yıl içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mesut Menzilcioğlu, yeni yatırımcıları desteklemek amaçlı KOSGEB ile işbirliği içinde girişimcilik kursu açtıklarını, Ayrıca Antalya Ekonomisini canlandırmak amaçlı bölge sektör buluşmaları adı altında Antalya Cam Piramitte iki gün süren fuar düzenlediklerini belirterek " Daha çok proje daha çok yönlü organizasyon ile bölgede farklı vizyon çalışmaları hazırlanacaktır. Yerel değerlerden Küresel lideliğe geçişte ülkemiz adına bölgesel çalışmalarda hız kazandırılacaktır. Antalya TÜMSİAD olarak yeni ve farklı sektörlerden hatırı sayılır özverili üye anlayışı ile katılımlara da hız kazandırmıştır. " dedi.

Mesut Menzilcioğlu başkanlığındaki TÜMSİAD yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Nazmi Özdemir, İlhan Mavi, Ali Sami Fıçıcı, Volkan Cantaş, Murat Akar, Hasan Erdoğan, Talha Alyüz, Muammer Dağlı, Fatih Nalbantoğlu, Mustafa Cephanecioğlu, Yahya Şencan, Mustafa Turan, Ökkeş Kara, Bülent Yılmaz, Levent Kerem, Ömer Ağca, Vehbi Sağ.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 13:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83