TÜREL O İSMİ GÖREVDEN ALDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP'den Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi seçcildikten sonra, AK Parti'ye transfer olan ve sonrasında Konyaaltı Koordinatörü görevi olarak atadığı Önder Önen'i görevinden aldı.

TÜREL O İSMİ GÖREVDEN ALDI

 Önder Önen görevden alındığını Facebook hesabından duyurdu.

banner111
İşte o açıklama?

Kamuoyuna Duyuru;

Türkiye siyasetine katkı koyabilmek için çıktığım bu yolda genç yaşıma rağmen 16 yıldır milletimiz için mücadele vermekteyim.
İlçe yöneticiliği, Ana kademe il yöneticiliği, Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Gençlik Kolları MYK Üyeliği, Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevlerimden sonra 2014 Yerel Seçimleri ile Büyükşehir ve Konyaaltı Meclis Üyeliği yanında Asat Genel Kurul Üyeliğine seçildim.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'in takdiri üzerine 30 Temmuz 2014 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinatörlüğü görevine uygun görüldüm.
O tarihten bugüne kadar Konyaaltı bölgesinde Mehmet amcam, Ayşe teyzem, Ali kardeşim için gece gündüz mücadele ederek bürokrasi hazretlerini bu ilçede kaldırdık.
Bugün Sayın Başkanımın takdiri üzerine Konyaaltı Koordinatörlüğü görevim sona ermiştir.
Tüm Konyaaltı halkına, Muhtarlarıma, esnaf arkadaşlarıma, genç kardeşlerime, hanımefendilere, beyefendilere, çalışma arkadaşlarıma şahsıma gösterdikleri saygı ve sevgiden dolayı teşekkür ederim.
Bizim aldığımız teşkilat terbiyesinde lidere sadakat şerefimizden gelir. Görevi verende abimdi alabilecekte abimdi. Her konjektürde emirlerinde olacağız.
Şer heyetleri şunu unutmasınki bu başarı öyküsü burada bitmedi bitmeyecek.
Siyasetin temel olgusu hizmettir felsefemizden ve abdestimizden hiç bir şüphemiz yoktur.
Ey kantara çıktığında kilosunu göremeyenler bak yazar ne demiş; Sen kendini biliyorsan, kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma ki gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır.
İyi dileklerimle...

Önder Önen
Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi
Asat Genel Kurul Üyesi 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 19:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83