Türel’e 'Bamya Çorba Günü' daveti

Antalya Konyalılar Derneği Yönetim Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret edip geleneksel ‘Bamya Çorba Günü’ ne davet etti..

Türel’e 'Bamya Çorba Günü' daveti

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi dolayısıyla Başkan Türel’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten dernek üyeleri, yeni hizmet binasını beğendiklerini ifade ederek hizmetlerinden dolayı Türel’e teşekkür ettiler. Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Başkan Türel’i uzun bir süredir misafir etmediklerini dile getirerek, kendisini her ay düzenledikleri geleneksel ‘Bamya Çorba Günü’ etkinliğine davet etti.

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası hakkında dernek üyelerine bilgi veren Menderes Türel ise nazik ziyaretlerinden ötürü Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti, en kısa sürede de derneğin ilk etkinliğine katılacağının sözünü verdi. Ziyaret sonrasında Başkan Hasan Hüseyin Cengiz, yönetim kurulu adına Türel’e bir tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83