Uluslararası 8.Housekeeping Olimpiyatlarına büyük ilgi!

Antalya ANFAŞ Hotel Equipment – 31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product – 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas 2020 Fuarı eş zamanlı olarak Antalya Expo Center’da gerçekleştirildi.

Uluslararası 8.Housekeeping Olimpiyatlarına büyük ilgi!
Fuarın en dikkat çeken ve en önemli etkinliklerinden birisi de Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından düzenlenen ve tüm Hk derneklerinin katılımıyla gerçekleştirilen  8.Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları oldu. Tolkar Çamaşırhane Ekipmanlarının destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen ve hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan Olimpiyatlar oldukça heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Emir Hepoğlu'nun eğlenceli sunumuile gerçekleştirilen, oteller ve okullar olarak iki gün süren Olimpiyatlarda 4 ana konu üzerinde yarışmaya katılan ekipler hünerlerini sergilediler.
Olimpiyatların jüri üyeliklerini tanınmış simalar yaptı.

Okullar bölümünde; Alanya gazeteciler cemiyeti başkanı Gaye Coşkun, Kent konseyi başkanı ve Alanya Altav yönetim kurulu üyesi Nurhan Özcan, Onursal başkan başdanışman Hakan Halit Yeni, turizmci Hk müdürü Hüseyin Varol, Turizm dosyası.com sahibi gazeteci Halil Öncü, Grand Özgül Termal Otel genel müdürü Süleyman Çınaroğlu, Tolkar yönetim kurulu üyesi Cenker Karace, Oteller bölümünde ise Alanya Turistik işletmeciler Derneği Altid ikinci başkanı, turizmci Hızır Bozdoğan, Adam ve Eva Otel Hk müdürü Nurhayat Altay,  Bodrum Hk derneği başkanı Recai Akman, Fethiye Hk derneği başkanı Gülsüm Ayar, Hk dergisi genel yayın yönetmeni AlpayErus, Antalya Hk derneği başkanı Sümeyra Yılmaz gibi, turizm ve basın camiasının tanınmış simaları olimpiyatlara jüri üyesi olarak katılıp, destek verdiler,
Onursal başkan, ’amacımız farkındalık yaratmak’

Housekeepıng derneklerinin kurucusu, Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Executive Hk Müdürü Hakan Halit Yeni, Tolkar yönetim kurulu başkanı Cenk Karece başta olmak üzere, olimpiyatlara destek veren, katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür ederken, asıl amacın farkındalık yaratmak, mesleği sevdirmek, Housekeepıng departmanına yönelik tercih edilirliği arttırmak ve mesleğin renkli yüzünü sergilemek adına olimpiyatların Housekeeping mesleği ve Türk turizmi adına çok önemli olduğunun altını çizdi. Yeni, ayrıca olimpiyatların akabinde 3 - 4 Şubat 2020 tarihlerinde Housekeepıng çalıştayına hazırlandıkların da söyledi. 
Dernek başkanı Topuzel, ‘teşekkür ediyoruz’
Dernek başkanı Sevgi Topuzel ise ‘’ Ana sponsor Tolkar başta olmak üzere, çok değerli jüri üyelerimize, Fethiye, Bodrum, Antalya gibi diğer şehirlerimizden gelen Housekeepıng derneklerimizin değerli başkanlarına, yarışmalara katılan otellerimize ve okullarımıza, desteğini esirgemeyen firma dostlarımıza ve çok değerli üyelerimize, kısacası yanımızda yer alıp, katılan katkı sağlayan herkese, kuruluşumuz Hoted adına tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz’ ’dedi. 
Geleceğin turizmcileri ve profesyoneller yarıştılar.

Turizm Okullarının yer aldığı geleceğin turizmci yarışmacıları ve Otellerin yani profesyonellerin yarıştığı; hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla figürler oluşturma), basket atma, mumya adam gibi çeşitli kategorilerde yarıştılar.
Olimpiyatlarda dereceye giren okullar ve oteller ise; Oteller bölümünde, genel 1’ci Avena  Otel  2’ci Gold Island, 3’cü Grand Özgül Termal, kategori birinciliklerinde ise, Grand Özgül Otel, Raymar Otel ve  Avena Otel olurken, Okullar bölümünde; Genel birinci Manavgat Fethi Yılmaz, ikinci Denizli Sema Abdurrahman Karamanoğlu, üçüncü  Amasra Bartın mesleki Anadolu lisesi, kategori birinciliklerinde ise, Afyon Emir Murat Özdilek, Fethi Yılmaz Sezer, Sema Abdurrahman Karamanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi dereceye girdiler. Yarışmalarda dereceye girenlere madalya kupa gibi çeşitli hediyelerin yanısıra, genel birinci, ikinci ve üçüncülere para ve altın gibi çeşitli ödüllerle, ödüllendirildiler. Yarışmalara Burdur’dan konul olarak katılan  Şehit Hakan Aktürk özel eğitim meslek okuluna ise jüri özel ödülü verildi.  Yarışmacılara ödülleri jüri üyeleri ve ana sponsor Tolkar yönetim kurulu başkanı Cenk karecetarafından takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83