VEDA YEMEĞİNDE DUYGUSAL MESAJ

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Antalya Valisi Muammer Türker’e veda yemeği verildi.

VEDA YEMEĞİNDE DUYGUSAL MESAJ

 Veda yemeğine, Eski Müsteşar ve Vali Saim Çotur, Merkez Valisi Can Direkçi, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Esat Göyük, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Rifat Köksal, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kurum amirleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Yemekte Vali Muammer Türker, sadece Türkiye’nin değil dünyanın önemli kentlerinden birisi olan Antalya’da 20 ay görev yaptığını ve gönül huzuru ile ayrıldığını söyledi.

banner111
Başta turizm olmak üzere algı yönetiminin, tanıtımın çok önemli olduğunu belirten Vali Türker, Antalya’da, bir taraftan arka planda çalışmalar yaparken, bir taraftan da kentin görselliğini bütün dünyaya yansıtmaya çalıştıklarını ifade etti.
Antalya’da dolu dolu 20 ay geçirdiğini belirten Vali Türker, “ Bu 20 ayı sadece kamu hizmeti olarak görmüyorum. Dostluklarıyla bize destek veren, emek veren, katkı sunan insanlarla beraber geçen 20 ay, başka türlü dolu dolu olması mümkün değildi” diye konuştu.
Antalya’da iş dünyası çok hareketli ve sivil toplumun çok dinamik olduğunu kaydeden Vali Türker, “Dışardan gidişlerin, gelişlerin trafiğini çok yoğun olduğu bir yer. Görev dönemimde gerçekleşen G20 ve EXPO gibi uluslararası organizasyonlarda herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadı ama bunun için çok çalıştık” dedi.
Vali Türker daha sonra yemeğe katılanlarla vedalaştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83