Yeni grup yolları yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Doğu ilçelerinde hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler, Finike’ye bağlı Günçalı (Ernez) ve Kaş’a bağlı Doğantaş mahallesinin grup yolların da bakım, onarım çalışması yapıyor.

Yeni grup yolları yapılıyor
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Finike Günçalı (Ernez) mahallesi ve Kaş Doğantaş mahallelerini birbirine bağlayan grup yollarının asfalt hazırlık çalışmaları yapılıyor. Ekipler, tehlike arz eden dar virajları genişletiyor. Yağmur sularının akışının doğal bir şekilde gerçekleşmesi ve yola zarar vermemesi için belirli noktalara beton büz yerleştiriyor. Yolun bakım onarımı tamamlandıktan sonra filler denilen dolgu malzemesi ile yol düzleştirilip sıkıştırılarak asfalt öncesi son halini alacak.

YOLUNUZ HAYIRLI OLSUN

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Günçalı (Ernez) mahalle Muhtarı Niyazi Başaran ve Kaş Doğantaş mahalle muhtarı Ali Karataş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İlçeler Koordinatörü Akdemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda yol bakım-onarım ve asfalt çalışması yapıyoruz. Çalışması yapılan bu asfalt yollar, mahallelerimize hizmet verecek. Halkımıza yollarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Günçalı (Ernez) Mahalle Muhtarı Niyazi Başaran ve Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e bölge halkı adına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83