YÜCEL : HEDEFLERİMİZİN %70'İNE EL ATTIK

Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin belediye hizmetleriyle ilgili sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaklaşık iki yıllık bir hizmet döneminde, koyulan hedeflerin yüzde 70’ine el attıklarını söyledi.

YÜCEL : HEDEFLERİMİZİN %70'İNE EL ATTIK

Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Akın Tabaklar ve yönetim kurulu üyeleri, Mahmut Köse, Rifat Özdemir, Cengiz Yelken, Ahmet Özlü, Zülfikar Bozdoğan, Tunahan Toksöz, Celal Taşkın ve Ahmet Öz Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret ederek, belediyenin devam eden hizmetleri ve projeleri hakkına bilgi aldılar. ALSİAD’ın yeni Yönetimini Belediye Encümen Odası’nda ağırlayan Başkan Yücel, üyelerin Teleferik, GES projesi, Oba Mahallesi’ne yapılacak ikinci Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi, Kız Öğrenci Yurdu, geçtiğimiz günlerde çözüme kavuşturulan Avsallar Mahallesi İmar Planı, Kent Meydanı, Tavşandamı Projesi, Mamadı Botanik Parkı ve tarihi mekanların turizme kazandırılması için yapılacak restorasyon projeleri hakkındaki sorularını yanıtladı.

banner111
Yücel, “Projelendirme, ihale ve hizmetler konusunda yaklaşık iki yıl içinde koyduğumuz hederlerin yüzde 70’şine el attık” dedi.

“TELEFERİK ALANYA’NIN İMAJINI DEĞİŞTİRECEK BİR PROJE”

Teleferik projesi tamamlandığı zaman Alanya’nın imajını değiştireceğini söyleyen ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tabaklar, “Bunu siyasi bir malzeme yapmadınız; bu projeye sahip çıktınız. Güneş Enerjisi Santrali (GES) ise işadamları olarak bizim çok önemsediğimiz bir proje. Avsallar imar planı neticeye bağlandı, yatırımcının önü açıldı. Engelliler için yapılan yatırımları, şarj istasyonlarını takdirle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“HAKKA VE HALKA HESAP VEREMEYECEĞİMİZ SÖZLERİ SÖYLEMİYORUZ”

Büyük Alanya’ya hizmet ederken Hakka ve halka hesap verebilecek bir anlayışla hareket ettiklerinin altını çizen  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkez, kırsal ayrımı yok, her tarafa hakimiz. Alanya Belediyesi okul yaptıran, yurt yaptıran kurumsal bir belediyedir. Araç filomuz ve teknik ekipmanımız hiçbir çevre ilçede yok. Teleferik projemiz kuruldan geçti,  Çevre ve Şehir Bakanlığı onayladıktan 6 ay sonra hizmete sokabileceğiz. Şubat’ta da dosyayı bakanlığa göndereceğiz. Bu konudaki desteklerinden dolayı da Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yücel, ALSİAD Yönetimine başarılar dileyerek, Alanya için yapılacak hizmetlerde Sivil Toplum Kuruluşları’yla birlikte hareket etmek istediklerini yineledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83