2'inci Alanya akademisyenler toplantısı 4 Eylül'de

Alanya Belediyesi tarafından 2015 yılında 1.si düzenlenen Alanya Akademisyenler Toplantısı’nın 2.si 4 Eylül 2017 tarihinde düzenleniyor. Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Akademisyenler Toplantısında akademisyenler, Alanya Belediyesi’yle gerçekleştirmek istedikleri proje fikirlerini paylaşacaklar.

2'inci Alanya akademisyenler toplantısı 4 Eylül'de
Toplantıya 1. toplantıda yer alan Alanyalı akademisyenlere ek olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nden (AHEP) de akademisyenler katılacak. Program kapsamında toplantıya katılan akademisyenler Alanya Belediyesi’yle gerçekleştirmek istedikleri proje fikirlerini paylaşacaklardır.

Organizasyon Kargıcak Mahallesi Goldcity Otel’de gerçekleştirilecek olup, saat 09.30 itibariyle toplantı kayıtları başlayacaktır.

Toplantının asıl amacının bilim insanlarının tanışması ve Alanya için ortak çalışmalar yapılması olduğunu kaydeden Başkan Yücel, “Şimdiden böyle önemli bir toplantıya katılacak olan Akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. Alanya Belediyesi olarak bilimsel düşünme alışkanlığımızı geliştirmek ve yapmış olduğumuz çalışmalarda bilimden faydalanmak üzere Alanya Belediyesi Akademik Araştırmalar Merkezini kurmayı amaçlamaktayız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83