ADD'den plaketli teşekkür

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi önceki başkanları, yönetim kurulları ve aktif üye ve gönüllülerine Kızılkule içinde düzenlediği kokteyl ile plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe, CHP ilçe başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Alanya Belediyesi Meclis üyeleri Erkan Demirci, Nazmi Zavlak, ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri ile ADD üye ve gönüllüleri katıldılar.

ADD'den plaketli teşekkür

 ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli yaptığı açılış konuşmasında "Milli Mücadelemizin 100. Yılı ve Derneğimizin kuruluşunun da 30. Yılındayız. Atatürkçü Düşünce Derneği 2019 yılının ATATÜRK’ÜN İZİNDE YENİDEN MİLLİ MÜCADELE YILI olarak ilan etmiştir. Biz de Alanya örgütü olarak bu yıl çok çeşitli etkinliklerle sizlerle olacağız. ADD Alanya Şubesi hiçbir zaman taviz vermeden, Atatürkçü düşünce için derneğin kuruluş amacına uygun bir şekilde mücadele etmiştir. Alanya Şubemizin kuruluşundan bu güne kadar görev alan Şube Başkanlarımız, yönetim kurulları özveriyle, cesaretle, Atatürkçü düşünceye hizmet etmişlerdir, tabi ki her zaman yanımızda olan üye ve gönüllülerimizle birlikte.

banner111
Atatürkçü Düşünce Derneğinin kuruluşunun 30. Onur yılında burada önceki başkanlarımız, yönetim kurullarımız, üye ve gönüllülerimize teşekkür belgesi ve plaket takdim etmek istedik.  Önceki başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, Onlardan devraldığımız görevi layıki ile yerine getirmek için çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Dernek faaliyetlerimizde emeği geçeni bugün burada yanımızda olan konuklarımıza, bugün burada olamayıp yüreği bizimle olan herkese teşekkür ediyor; Derneğimiz de hep birlikte nice 30 yıllara dileğiyle sizlere saygılar sunuyorum" dedi.    


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83