AHEP madalyaları topladı

6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda Alanya HEP Üniversitesi öğrenciler madalyaları topladı.

AHEP madalyaları topladı
27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Alanya Kültür Sarayı’nda gerçekleşen ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin düzenlediği 6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda Alanya HEP Üniverseitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yer aldı.

Yurt içi ve yurt dışından pek çok yarışmacının ve değerli jürilerin 3 gün boyunca Alanya’da bulunduğu yarışmaya katılan yarışmacılar; profesyonel aşçılar, lise ve üniversite öğrencilerinin kategorilerinde yarıştılar.

Alanya HEP Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Ahmet Can Arıtürk ‘Pratik Gençler Üniversite Yılın Altın Öğrencisi Yarışması’ kategorisinde bronz madalya kazandı. Yarışmaya ekip olarak katılan 1.sınıf öğrencileri; Yusuf Fırtına, Yaşar Can Algün ve Emir Şahin de ‘Pratik Gençler Üniversite Ekip Yarışması’ kategorisinde bronz madalya kazandılar.

Etkinliğin kayıt masasında görev alan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü hazırlık sınıfı öğrencileri ve 1. sınıf öğrencileri ise katılımcılara 3 gün süren yarışma boyunca yardımcı oldular.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83